man fashion

Како изгледа високата машка мода

Џон Галијано,Џорџо Армани, Дамир Дома, Виктор и Ралф, ја издиктираа високата мода за мажи за Есен/Зима 2012. Комбинација од крзнени капути,додатоци од крзни, марами, ракавици. Многумина кога ќе го погледнат ова, веднаш ќе се откажат, затоа овие колекции се наменети за храбри мажи изграден софистициран и модерен стил.

 

dirk-bikkembergs-sport-couture-ss-spring-summer-2012-milano-fashion-week-dirk-bikkembergs-sport-couture

ss-dirk-bikkembergs-sport-couture-2012-ss-spring-summer-2012-milano-fashion-week-dirk-bikkembergs-sport-couture

dirk-bikkembergs-sport-couture-spring-summer-2012-men-collection-milano-fashion-week-2012-dirk-bikkembergs-sport-couture-primavera-estate-catwalk-2012

dirk-bikkembergs-sport-couture-spring-summer-2012-men-collection-milano-fashion-week-2012-dirk-bikkembergs-sport-couture-primavera-estate-catwalk-2012

 

dirk-bikkembergs-sport-couture-milano-fashion-week-2012-spring-summer-fashion-show-catwalk

dirk-bikkembergs-sport-couture-spring-summer-2012-men-collection-milano-fashion-week-2012-dirk-bikkembergs-sport-couture-primavera-estate-dirk-bikkembergs-sport-couture-fashion-show-catwalk-2012

dirk-bikkembergs-sport-couture-spring-summer-2012-men-collection-milano-fashion-week-2012-dirk-bikkembergs-sport-couture-primavera-estate-dirk-bikkembergs-sport-couture-fashion-show-catwalk

Dsquared2 Fall Winter 2012-13 Men Milano Fashion Week

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар