ШоуБиз

Како изгледаат Бондовите девојки денес?!

Девојките на Бонд од секогаш важеле за најубавите жени на светот. Погледнете како изгледаат овие дами денес…

Филмовите за тајниот агент 007 се снимаат уште од далечната 1962 година. Во вкупно 23 филмови, глумеле седум актери, а покрај нив и бројни прекрасни девојки. Во Њу Хемпшир е отворена изложба на која се прикажани сите автомобили што било кога се нашле во филмовите на Џејмс Бонд. Изложбата ја посетиле и некои од јунаците од серијалот.

Таму била Јунис Гајсон која глумеше во „Д-р Но“ и „Од Русија со љубов“, потоа Брит Екланд која се појави во филмот „Човекот со златен пиштол“, Џени Ханли глумеше во „Во тајната служба на неговото величество“ и Маделајн Смит која можевме да ја видиме во делот „Живеј и дозволи да умреш“.

Еве како тие изгледаат денес:

Напиши коментар