Дестинации

Како изгледаат луксузните резорти на Карибите?

Карибите се широк поим и претставуваат неисцрпен туристички ресурс. Најголемите светски туристички вериги имаат токму тука свои луксузни резорти и не престануваат да градат нови,  бидејќи ова е дел од групата туристички дестинации кои се на самиот врв.

Денес избравме неколку навистина гламурозни резорти, кои изгледаат феноменално, а ние можеме само да претпоставиме какво уживање е да бидеш дел од ваков раскош. Уживајте во галеријата, има што да се види!

Amanyara

amanyara providenciales photo

amanyara providenciales turks and caicos photo

amanyara photo

amanyara turks caicos photo

 photo

One&Only

one and only club bahamas photo

one and only paradise island photo

one&only bahamas photo

 

La Samanna

la samana st martin photo

la samanna in st martin photo

Eden Rock

 photo

eden rock hotel st barth's photo

eden rock photo

 

Bay Caneel

caneel bay photo

 photo

Rosewood

rosewood virgin gorda photo

little dix bay hotel photo

little dix bay bvi photo

little dix bay beach photo

 photo

Grace Bay Club

 photo

grace bay club reviews photo

the grace bay club photo

grace bay club turks caicos photo

grace bay club providenciales photo

Half Moon

half moon motel photo

half moon hotel jamaica photo

half moon montego bay jamaica photo

montego bay photo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар