ШоуБиз

Како Katy Perry го избегнува поранешниот сопруг? :)

Ако дознаете дека вашиот поранешен сопруг или дечко би можел да се најде во истата просторија во која сте и вие, што би направиле? Пејачката Katy Perry пронашла идеално решение за оваа непријатна ситуација.

Perry била со неколку другарки во еден лондонски клуб на караоке журка и тогаш дознала дека нејзиниот поранешен сопруг Russell Brand е исто така на пат кон клубот.

–          Сакаше да ја помине ноќта пеејќи и супер си поминуваше додека една пријателка не ѝ кажа дека Russell наскоро ќе се појави. Не сакаше да има непријатни сцени, па на сите им предложи да го променат клубот, – изјавил близок извор на пејачката.

Идејата профункционирала, тие воопшто не се сретнале во текот на ноќта.

Напиши коментар