ШоуБиз

Како Rihanna заведува водители? :)

Таа е една од најпосакуваните млади пејачки и безброј мажи би посакале вака да им игра во скут…

Пејачката Rihanna гостувала кај британскиот водител Jonathan Ross на кој му открила дека повторно бара љубов.

–          Јас сум слободна девојка и тоа е нешто во кое не уживам. Животот како самец е преценет. Сум имала бројни неверојатни искуства. Посакувам да делам сѐ со некого и мислам дека таа прилика моментално ја испуштам, – изјавила во емисијата.

Rihanna сака дечко кој е духовит, а тука може да погледнете како го заведува водителот со својот секси танц:

http://www.youtube.com/watch?v=hTeZK8c2kNI&feature=player_embedded

Напиши коментар