Убавина

Како се прави: фризура „Цвет“

За да ја направите фризурата ќе ви бидат потребни 2 ластици, неколку обични шноли, чешел и лак за коса.

Исчешлајте ја косата и врзете ја во репче високо. Од горниот дел на репчето извлечете прамен и сплетете го во плетенка.

 

Завиткајте ја плетенката спираловидно за да го оформите цветот. Прицврстете го со шноли за останатата коса.

 

Испрскајте со лак.

 

Долниот дел од репчето извиткајте го со фигаро.

 

1 Коментар

  1. MUNOG UBAVI FLIZURI
    GOLEM LAKE

    Sofi Bojadiska ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ ♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░▀█▀░░░▀█▀░▀█▀░▀█▀░░▀█▀▀▀▀█░♥ ♥░░█░░░░░░█░▀░░░░░█░░░░░░♥ ♥░░█░░░░░█░░░█▀▄░░░░░░█▄▄▄░░░♥ ♥░░█░░░░░░█░░░░░░♥ ♥░▄█▄▄█░▄█▄░▄█▄░░▄█▄░▄█▄▄▄▄█░♥ ♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥

Одговори на SOFIJA Откажи одговор