← НАЗАД НА БОЗА

Како се прави популарната фризура „Круна“

Како се прави популарната фризура „Круна“
4252 Читања

Фризурата „Круна“ е мошне актуелна во последно време, па токму затоа решивме да ви покажеме како се прави. Фризурата припаѓа на групата свечани и елегантни фризури, па ако размислувате каква фризура да изберете за специјален повод, „круната“ е феноменален избор. Погледнете како изгледа:

 

Еве го и клипчето каде ќе видите како се прави:

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk