← НАЗАД НА БОЗА

Како се прави внатрешна плетенка?

Како се прави внатрешна плетенка?
5560 Читања

Бидејќи плетенките се моментално топ тенденција, еве денес ќе се задржиме на внатрешната плетенка и за оние што не знаат како се прави, ќе им покажеме дека е мошне едноставна техника и брзо и лесно можат да ја направат сосема сами.

Погледнете ги фотографиите подолу и истовремено пробајте тоа да го направите на својата коса. Така најлесно се учи.

Внатрешната плетенка е одлична фризура која ќе ви биде од полза особено во деновите кога обликот на вашата коса нема да ви се допаѓа. И тогаш внатрешната плетенка е вистинското решение.

Инструкции:

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk