man fashion

Како треба да изгледа современиот џенталмен?

Понекогаш конфекцискиот број не игра никаква улога за добриот стил на една дама и истото се однесува и за мажите со стил. Во повеќето случаи е потребен квалитетен костим, добри чевли, фризура и најмногу шарм и манири, кога станува збор за него…за г-д Џенталмен.

Ние избравме фотографии од добро облечени и комплетно средени мажи кои според нас се добар пример и не е лошо ако нивниот стил биде ваша инспирација.

 

Напиши коментар