← НАЗАД НА БОЗА

Каква мајка, таква ќерка

Каква мајка, таква ќерка
545 Читања

Таа има само 15 години и веќе започна со покажување на гените од својата мајка.

Лордес Леон, ќерката на Мадона позираше во добро познатиот костим од својата мајка, во многу провокативна поза.

Таа ја постирала својата слика на Твитер, а само неколку часа подоцна Мадона се облече во истиот костим и застана на сцената и ја отпеа Material Girl. Тоа е добро познатиот костим кој таа го носеше на светската турнеа во 1990 година.

     

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk