Мода

Кампањата „ We love Jeans “ на Blanco Jeans 2012

Искушението во облик на џинс продолжува со својот атак. Оваа пролет во секој high street бренд главниот збор го има софистицираната класика.

Овој пат, со потпис на Blanco Jeans, новата колекција нуди феноменални изданија, типични за кежуал стилот. Секој кој џинсот го чувствува како втора кожа, потреба, ќе се пронајде во моделите од новата линија „ We love Jeans “ кои за оваа пролет ветуваат многу.

Колекцијата располага со парчиња кои го нагласуваат младешкиот дух и префинетиот трендовски стил, својствен за модерните градски девојки…

Почувствувајте го на своја кожа…

 

Напиши коментар