ШоуБиз

Карла Бруни и Саркози пред развод?

Ова е веста која ги наполни странските медиуми: Карла Бруни и Никола Саркози се пред развод.

Дали за оваа состојба се виновни информациите кои излегоа во јавноста, поврзани со минатото на Карла или пак станува збор за нови неверства сеуште не е познато.

Некои од медиумите пишуваат дека Карла била фатена во ново неверство, а некои пак пишуваат дека таа е гладна за нова титула и моќен маж.

Напиши коментар