ШоуБиз

Карлеуша се соблече гола и и се обрати на Севе

Јелена Карлеуша се соблече гола и се прекри со чаршав, вака се сликаше и го најави својот најнов видео запис.

Пред да биде објавен спотот за песната “Со” Јелена и се обрати на Северина. Очигледно дека ја погоди тоа што Севе ја најави промоцијата на новиот спот, токму на денот кога Јелена го најави својот.

Таа на својот профил напишала: Драга Севе, сепак нема утре да го пуштам мојот спот. Нешто не стигнав да завршам, ама кога веќе ти го најави твојот пушти го. А веднаш по тоа напишала: Се шалам! Опуштете се малку! Ја зезам Северина! Утре е премиерата нормално!

Дрска без причина, се за внимание…

Напиши коментар