ШоуБиз

Карлеуша се соблече гола

Се снимаше на Црногорското приморје, продолжението следи на Ибица, а премиерата е закажана најдоцна до средината на август. Станува збор за нов видео запис од Јелена карлеуша.

Таа се реши да си ги почасти своите фанови и да се соблече целосно гола во новиот видео запис. Чаршавот во кој таа се појавува многу повеќе открива отколку што сокрива…

Дали соблекувањето е само трик за да се маскираат сите неспособности и немање талент за пеење, или пак само добар маркетинг за да се продаде, останува да си процениме самите.

Напиши коментар