ШоуБиз

Каролина и богатиот Грк :)

Нашата Каролина е повторно заљубена, а избраникот на нејзиното срце е Гркот Нико кој живее во Битола и има фабрика за текстил.

Каролина Гочева и богатиот Грк се во врска веќе четири месеци. Тие се запознале во едно кафуле во Битола. Поради своето семејство, 2-месечната внука Луција и поради новиот дечко, Каролина сè повеќе време поминува во родната Битола.

–          Убаво ми е со дечкото во Битола, заедно сме веќе четири месеци, – бил краткиот коментар на убавата пејачка.

Минатото лето, Каролина раскина со бизнисменот Јован Пановски, па кратко потоа изјави и дека не е некоја трагедија ако никогаш не застане на „лудиот“ камен.

Напиши коментар