ШоуБиз

Kate Moss каква не сте ја виделе!

Навикнати сме да ја гледаме во секакви варијанти и изданија. И топлес, и класично облечена и елегантна. Но, ова што сега го носи е нешто сосема поинакво…

Најчесто ќе ја забележиме во фармерки и маичка или топлес, со многу накит на себе, а сега Kate Moss не изненади во вистинска смисла на зборот. За априлското издание на списанието „Vogue“, таа се облекла во стилот на Maria Antoaneta.

Погледнете и самите како изгледа целиот едиторијал. Фотосесијата е направена во хотелот Ritz во Париз, а Moss e облечена во парчиња на повеќе светски познати дизајнери.

 

Напиши коментар