ШоуБиз

Kate Moss шета со отворен „дуќан“ :)

Kate Moss (38) е сликана за време на едно вечерно излегување со нејзиниот сопруг. Она што на сите им го привлекло вниманието бил нејзиниот откопчан патент.

Супермоделот е снимен со отворен патент на фармерките кога била на вечера во еден лондонски ресторан за мексиканска храна. Манекенката била во придружба на својот сопруг Jamie Hince.

Останува само да се запрашаме дали е ова некоја нова мода, или манекенката едноставно заборавила да си го затвори „дуќанот“. Инаку, ова не е прв пат на Kate Moss да ѝ се случи незгода од овој тип.

Напиши коментар