ШоуБиз

Кејт Аптон се изјасни: Гладна не можам да уживам во животот!

Американската манекенка, Кејт Аптон, 20, во последно време беше мета на модните критичари и новинари заради облините кои ги има. Заради облините кои таа ги има, има забрана во модната индустрија на Викториа Сикрет.

Мене тоа не ми е важно, можат да кажат што сакаат за мене. Јас не се дрогирам и не се изгладнувам. Сакам да уживам во животот, а тоа нема да ми успева ако сум гладна, изјавила Кејт. Со тоа таа им ја затвори устата на сите злобници кои и позавидеа на добрата линија и совршените облини.

Напиши коментар