ШоуБиз

Кејт Аптон се разголе на наше задоволство :)

Прекрасната манеканка Кејт Аптон решила да се соблече „до гола кожа“ за најновиот едиторијал на списанието „Есквајер“.

Кејт Аптон, девојката која сите ја сакаме, – е начинот на кој списанието ја опишало Кејт веднаш под нејзините слики. Се работи за уште една серија неверојатно секси слики од кои на секој нормален човек би му застанал здивот.

На првите неколку слики, Кејт држи ножици во рацете и ја сече маичката која ја има на себе… на преостанатите фотографии, маицата повеќе ја нема…

Еве како изгледа целиот едиторијал за престижното списание:

http://www.youtube.com/watch?v=OkZNhoJZbGc

Напиши коментар