Мода

Кејт Мидлтон – стил за пример

Кејт Мидлтон е жена со безпрекорен стил и секако е полезно за сите нас да посветиме малку време и да разгледаме како изгледаат нејзините најдобри стајлинзи за 2012-та година, бидејќи модните критичари често ја посочуваат како жена со изразено чувство за естетика и вкус за мода.

 

Напиши коментар