ШоуБиз

Кејт никогаш нема да стане кралица?

Како што пишува британската штампа, Кејт Мидлтон никогаш нема да стане кралица. Според нив, принцот Чарлс донел одлука со која тој смета дека посоодветно е принцот Хари да го наследи. Со тоа значи дека принцот Вилијам отпаѓа од сите планови. Одлуката на Чарлс била поддржана и од кралицата Елизабета.

На ова Кејт одреагирала со неверување. Таа кај своите блиски пријателки кажала дека сега и е повеќе од јасно дека поедини членови од фамилијата неа никогаш нема да ја прифатат.

Напиши коментар