ШоуБиз

Кејти Холмс и Сури имале сообраќајна несреќа

Актерката Кејти Холмс и нејзината ќерка Сури доживеале сообраќајна несреќа додека се возеле во Њујорк.

Кејти ја земала Сури од часот по гимнастика, и само што влегле во автомобилот, кој се движел наназад се случил удар. Камион кој го собирал отпадот удрил во автомобилот, но за среќа нема повредени.

Кејти ја земала Сури и веднаш заминале, така што кога пристигнала полицијата за увид таа не била присутна.

Напиши коментар