ШоуБиз

Кејти Холмс не ја симна насмевката од лицето, но што покажува нејзиното слабо тело?

Откако ги поднесе документите за развод, таа не ја симна насмевката од своето лице. Постојано е присутна во јавноста како да сака да докаже дека и е убаво што е сама со својата ќерка Сури.

Но, откако Кејти се реши на овој чекор драстично ослабе. Судејќи по овие фотографии таа дефинитивно не поминува толку лесно низ се.

Овој пат се уловени како шетаат со Сури, доека Кејт носи обична маичка со отворен грб. Маичката го покажа грбот од кој наѕираа само коски…

За тоа време Том поминува низ тешка криза што разводот е на чекор од него.

 

Напиши коментар