man fashion

Келвин Клајн за пролет-лето! Ќе запливаме во индиго сина боја

Сината боја е една од најголемите победници на следната сезона, пролет-лето. За оваа боја се одлучи и големиот бренд Келвин Клајн, поточно за индиго сината.

Мистична, длабока, чиста а воедно и мистериозна. Ја има застапена кај блузите, кошулите маиците кои се искомбинирани со бели панталони, или пак џинс исто така со темна боја. Погледнете дел од каталогот на Келвин Клајн.

Напиши коментар