ШоуБиз

Кендис на што личи ова?

Њујоршките власти забранија да се закачуваат билбордите на кои Кендис Свенепол позира полугола во секси поза со двајца мажи. Станува збор за рекламна кампања за чевли на која јужноафричката убавица е во друштво со двајца голи мажи.

Според њујоршките власти оваа реклама е премногу секси за да стои на било кое место и да ја гледаат и деца и возрасни мила.

Кендис на ова одговорила: На некои луѓе им смета она што на некого му е секси. Јас немам проблем со моето тело, не се срамам да го покажам, а за тоа што ќе одлучат понатаму јас не се мешам. Јас немам никаков проблем со секси кампањата.

 

Напиши коментар