Дестинации

Keukenhof, Холандија – најголемата и најшарена градина во светот !!!

Ако сте сонувале за моментот кога ќе се најдете на дестинација во милиони бои… Ви претставуваме едно неверојатно јаве. Станува збор за Keukenhof, најголемата цветна градина со милиони лалиња во боја.  За 60 години постоење, овој парк стана најпознат парк со лалиња во светот.

Сé друго, кога ќе се најдете во оваа градина, е прашање на време. Без разлика дали овде ќе останете 1…5 или 10 денови, постојано ќе чувствувате „жед“ да гледате во неверојатниот поглед на совршените цвеќиња… Овде храна ќе Ви биде прекрасната арома, која се прелева насекаде и мирот кој ќе ги опушти сите Ваши сетила…

Мозаикот на бои ќе биде клучен, за Вашиот поглед да не се оттргне од прекрасно комбинираните бои, а приликата да го посетите ова место, ќе направи да уживате до бескрај .

Само фотографиите од најголемата цветна градина во светот… Фасцинираат !!!

Уверете се лично во овој Божји дар…

Напиши коментар