ШоуБиз

Kim Kardashian русокоса?!

Дали Kim Kardashian има во план да си го смени стилот на фризура или само си игра за да провери како би ѝ стоеле друго бои на коса?

Во петокот попладне, Kim најпрво си ставила руса перика со кратка, боб фризура. Ги запрашала своите фанови:

–          Дали русокосите повеќе се забавуваат од останатите?

Тогаш го сменила стилот со малку поогнена комбинација и на глава си ставила црвена перика со која повеќе изгледа како да е излезена од комичен стрип отколку на секси и привлечна жена.

Ако ние се прашуваме, дефинитивно гласаме за русата перика. Таа дури и ја прави да изгледа позрело и посекси. А вие, кој е вашиот избор?

Напиши коментар