Здраво тело

Кинеска диета за многу брзи резултати

Првата седмица секој ден се јаде само три јајца и три портокали и се пие зелен чај, во текот на целот ден, распоредувајќи ги како ви одговара на вас. Втората седмица секој ден овесна каша со јогурт и зелен чај. Третата седмица варен зеленчук со маслиново масло и зелен чај.

Оваа диета е многу тешка за исполнување првата седмица. Бидејќи диетата во потполност ги исклучува производите од животинско потекло се налага и следните 22 дена да не се јаде месо, а останатата храна што ќе ја јадете да биде умерена, за да не ги вратите повторно килограмите што сте ги изгубиле по време на диетата. Со запазување на правилата на оваа диета можете да изгубите и до 15 килограми.

 

Напиши коментар