ШоуБиз

Кипи од сите страни – после порно снимаката комплетно се запусти

Снимаше домашно видео и стана популарна. Од тогаш ја нарекуваат како една од најсекси пејачки на денешницата. Тулиса го доби она што го сакаше, се стекна со светска слава, а начинот на кој го постигна тоа е добро проверената рецепта – снимање домашно видео.

Од тогаш таа е постојана мета на папараците и новинарите. Овој пат Тулиса доби многу критики за стајлингот. Облечена во тесно и кратко фустанче, Тулиса го привлече вниманието. Но, не со доброто тело туку со перничињата кои висат од сите страни.

Напиши коментар