ШоуБиз

Кирстен Данст не би го бакнала Бред Пит? :)

Кирстен Данст кога имала само 11 години била во филм каде глумела заедно со Бред Пит. Го снимале култниот филм „Интервју со вампирот“, а според зборовите на нејзиниот учетел по глума Фло Саланта Гринберг, Пит не успеал на младата Кирстен да ѝ остави впечаток на шармер, за каков го сметаат скоро сите жени на планетава.

–          Тогаш таа ми рече „Морам да се бакнувам со Бред Пит, а не е ли тоа одвратно?“, – биле зборовите на нејзиниот професор, кој додал дека многу би сакал да биде во можност денес да ја потсети Данст на тоа што го рекла многу одамна и да ја запраша дали сеуште го има истото мислење за Бред.

Напиши коментар