ШоуБиз

Ќе има книга посветена на Kurt Cobain

Поранешниот член на бендот на Courtney Love, Eric Erlandson напишал книга со наслов „Letters to Kurt“. Книгата му е посветена на Kurt Cobain и во неа поранешниот гитарист на групата „The Hole“ низ 52 поглавја и тоа во поезија и проза ги опишува своите размислувања.

Се работи за неговите идеи за дрогата, рокенрол музиката и самоубиството на Kurt Cobain. Имено, Erlandson и Cobain биле екстремно блиски, а се спријателиле преку Courtney.

Напиши коментар