Motherhood

Ќе ве одушеви !!! Спие и лиже сладолед…

Страста кон сладоледот е надалеку позната… сите генерации од 1 до 101 го обожуваат !!!! Но ова момче докажува дека страста не познава граници !!! Страста кон сладоледот тешко некој може да ја објасни…

…а и зошто би размислувале!!!

Сладолед во рака е се е можно!!!

Напиши коментар