ШоуБиз

Ќерката на Цеца во провокативна поза

Ќерката на Цеца, Анастасија објави нова фотографија на Facebook со која многу очигледно провоцира. Таа пред некое време ни покажа дека знае да пее, а сега ни покажа и дека е навистина порасната, па не е евеќе она мало слатко девојче.

Сега е голема девојка која многу наликува на својата мајка, како во изгледот, па така и во ставот кој го има создадено:

Напиши коментар