ШоуБиз

Ќерката на Цеца во врска со српски фудбалер

Дружење или нешто повеќе? Анастасија, ќерката на Цеца е до уши вљубена во српскиот млад фудбалер, Немања Залад. Блиски пријатели изјавиле дека тие се постојано заедно, дека уживаат во заедничките моменти, а тоа може да го забележиме и на сликите кои Анастасија ги објавува на својот Facebook профил.

Цеца не сакала да дава никаков коментар, а таткото на Немања, кој инаку е бивши фудбалер на Партизан, изјавил дека неговиот син е доволно голем, и е полнолетен, така што сам си одлучува за својот живот.

Напиши коментар