ШоуБиз

Ќерката на Madonna ќе работи како гардероберка!?

Madonna ги уништила сништата на ќерка си да игра заедно со неа на сцената за време на претстојната светска турнеја.

Lourdes, чиј татко Carlos Leon е танчер и тренер, сакала да ѝ се придружи на мајка си уште овој месец, кога всушност започнува турнејата. Сепак, блиските луѓе кои се задолжени околу организацијата на турнејата велат дека на 15-годишната Lourdes ѝ е доделена улога во секторот за облека.

–          Нема планови според кои Lourdes ќе се качи на сцена, нема да игра, ниту да настапува. Ќе работи во гардеробата, – вели изворот.

Можеби ова е само мала казна бидејќи неодамна Lourdes ја налутила мајка си со тоа што пушела цигара.

Напиши коментар