ШоуБиз

Ќерката на Витни на рехабилитација

Семејството се опрости од Витни, а сега планира да ја испрати и нејзината ќерка во специјална установа на одвикнување од недозволени супстанци. Се зборува дека таа веќе три години има силна борба со зависноста од дрога и лекови.

Нејзината мајка своевремено отворено зборуваше за дрогата и за проблемот кој таа и го нанесе. Исто така и таткото на Кристин, Боби Браун имал проблеми со дрогата. Нормално беше и таа да тргне по нивниот пат, па пред една година беше снимена како консумира кокаин.

Семејството тешко се решило на овој чекор, но се надева дека со тоа ќе и го спасат животот на Боби Кристин.

Напиши коментар