Мода

Класичен сексапил – Oscar de la Renta

Oscar de la Renta е едно од оние имиња во модата кои веќе долго време се препознатливи по својот стил и кои оставиле силен печат и влијание во областа.

Она што денес ќе го видите е нивната пред есенска колекција за 2013 година каде женскиот сексапил е  изразен преку класичните форми и силуети кои се вообичаени за брендот.

 

Oscar de la Renta Pre-Fall 2013 Collection (49)

Oscar de la Renta Pre-Fall 2013 Collection (48)

Oscar de la Renta Pre-Fall 2013 Collection (46)

Oscar de la Renta Pre-Fall 2013 Collection (45)

Oscar de la Renta Pre-Fall 2013 Collection (44)

Oscar de la Renta Pre-Fall 2013 Collection (43)

Oscar de la Renta Pre-Fall 2013 Collection (40)

Oscar de la Renta Pre-Fall 2013 Collection (38)

Oscar de la Renta Pre-Fall 2013 Collection (37)

Oscar de la Renta Pre-Fall 2013 Collection (34)

Oscar de la Renta Pre-Fall 2013 Collection (32)

Oscar de la Renta Pre-Fall 2013 Collection (31)

Oscar de la Renta Pre-Fall 2013 Collection (30)

Oscar de la Renta Pre-Fall 2013 Collection (29)

Oscar de la Renta Pre-Fall 2013 Collection (28)

Oscar de la Renta Pre-Fall 2013 Collection (26)

Oscar de la Renta Pre-Fall 2013 Collection (24)

Oscar de la Renta Pre-Fall 2013 Collection (22)

Oscar de la Renta Pre-Fall 2013 Collection (20)

Oscar de la Renta Pre-Fall 2013 Collection (19)

Oscar de la Renta Pre-Fall 2013 Collection (12)

Oscar de la Renta Pre-Fall 2013 Collection (11)

Oscar de la Renta Pre-Fall 2013 Collection (10)

Oscar de la Renta Pre-Fall 2013 Collection (7)

 

Напиши коментар