Мода

Класика и елеганција – вистинското лице на есента

Колку и нови тенденции да презентираат големите модни куќи, сепак има една безвременска што секогаш е тука за оние кои не ја пратат слепо модата и негуваат свој сопствен стил кој се нарекува класика и кој на пиедестал ја поставува елегантната женска силуета. Секако ова подразбира потесен круг на бои и модели и аксесоари што прилегаат на елегантниот стилски правец.

 

 

 

 

Напиши коментар