Машката колекција на италијанската модна куќа Валентино за есен/зима 2012та е уште еден доказ за триумфот на неопходната елеганција која е почетна филозофија на светски познатата модна куќа.

 Погледнете ги фотографиите од елегнатните комбинации на Велнтино наменети за машката популација.

Напиши коментар