man fashion

Класика како онаа во 007

Дали по сопствена желба, по наш избор или пак по барање на нашата професија многумина од нас мажите се одлучуваме на класичниот стил.

Пред се за да го одбереш овој стил треба да знаеш да го носиш. Нема ништо посмешно од тоа да видиш маж во одело, а навистина не знае да го носи.

Еве неколку совети за тоа како треба да изгледате и кои комбинации треба да ги имате дома доколку сакате да изгледате убаво, на пример како Џејм Бонд:)

Напиши коментар