ШоуБиз

Клуни во затвор! Таму се претстави како Бред Пит???

Познато е дека двајцата познати актери и големи пријатели често се шегуваат еден со друг. Пред извесно време, во една емисија, Бред Пит изјави дека ќе се ожени со Анџелина Џоли кога хомосексуалците, помеѓу кои е и нивниот пријател Џорџ Клуни, ќе го имаат правото на брак.

Овој пат Клуни го возврати ударот. Кога Клуни бил уапсен пред саудиската амбасада, кога дошле прпадниците на тајната служба тој им се претставил како Бред Пит, посилната половина на Анџелина Џоли. Со својата шега Клуни ги забавувал неколку часа затворениците.

Напиши коментар