Motherhood

Кога филмот ќе стане реалност:)

Децата развиваат различни фасцинации. Ова детенце потполно заборави дека она што го гледа е далеку од реалноста, дека е само на телевизија. Тој се внесе во приказната и страствено навиваше.

За среќа сето тоа било забележано со камера па ја имате можноста да го погледнете како децата ги доживуваат работите околу себе.

Напиши коментар