ШоуБиз

Кога Фотошоп осакатува :)

Веќе одамна ни е јасно дека не постои реклама на која моделите не се обработени во Фотошоп пред нивната слика да стане достапна за јавноста. Од некои девојки Фотошоп прави вистински убавици, а другите, за жал,ги унаказува понекогаш. Како во нашиов случај сега…

На еден сајт на кој може да се нарача гардероба онлајн е поставена фотографија на манекенка-мутант. Имено, нејзината лева рака е уништена со помош на Фотошоп. На адресата на сајтот, пристигнале огромен број на негативни коментари, а администраторите некое време потоа ја заменила спорната слика со нормална.

Напиши коментар