ШоуБиз

Кога познатите изиграваат дечиња… :)

Тие се разлика цели 10 години, но велат дека искрено се сакаат, Сепак, вчера низ улиците на Торонто, се покажала таа разлика во години, кога Рејчел МекАдамс решила да го позабавува својот 43-годишен дечко.

Мајкл Шин изгледал прилично воодушевено на изведбата на Рејчел, но не се одлучил да го стори истото за својата сакана. Очигледно, покрај љубовта, смеата е второто нешто што ги држи заедно и ја чува искрата во нивната романса.

Парот е заедно од мај, минатата година, и многу често се трудат да ги избегнуваат папараците, како и целиот тој гламур и сјај на Холивуд. Многу често можат да се видат во родниот град на Рејчел, односно Торонто. Идниот филм е всушност заедничко филсмко остварување и на двајцата.

Напиши коментар