ШоуБиз

Кога познатите одат до супермаркет :)

Веруваме дека и вие ќе бидете разочарани исто како и ние, но мораме со вас да ја споделиме оваа необична вест. Да, и познатите личности се само обични луѓе, па и тие мораат да јадат.

Погледнете колку се „гламурозни“ ѕвездите од Холивуд додека одат да купуваат намирници за дома во локалните супермаркети. Од Kim Kardashian, преку Rihanna, па сѐ до Katherine Heigl и Jessica Alba, сите се нешто сосема поинакво кога ќе ги погледнеме во вака секојдневна ситуација.

Ѕирнете ги фотките:

Напиши коментар