ШоуБиз

Кога познатите сами се сликаат…

Многумина од нив неможат да кренат глава од папараците, но како тоа да им е малку па почнуваат и самите да се сликаат и да си ги објавуваат своите фотографии на профилите на Твитер. Торза, нозе, гради… се на едно место. Еве кој си се пофали со своето тело:

Хајди Клум
Сем Фаири
Ријана
Едриан Кари
Една и едниствена Коко
Миранда Кер
Мајли Сајрус

Напиши коментар