ШоуБиз

Кога познатите „вадат руда од носот“ :)

На сите ни се случил тој момент несвесно или свесно да се чепкаме во носот и дури потоа да забележиме дека не сме сами и дека некој не видел во таа незгодна ситуација. Не дека не постои марамче или нешто слично, но со прст е наједноставно и најзабавно.

Епа, верувајте ни познатите не можат да ѝ одолеат на оваа лоша навика на „вадење руда од носот“, па често се жртви на неуморните папараци баш во моментот кога решиле да видат што имаат во носот.

Да се фати позната личност во јавност како си го чепка носот? Е, тоа веќе е скандал. Погледнете неколку познати фацки во ваква непријатна ситуација:

Напиши коментар