Bridal

Кога совршеноста ќе ги замеша рацете во креациите на Jesus Peiro

Jesus Peiro има извонредна колекција на венчаници за невестите со специфичен вкус.

Оваа колекција од венчаници е чиста романтика. Чисто бели фустани, украсени со детали кои едноставно ги прават да бидат совршени. Едноставните креации се украсени со чипка, пердуви, карнери, тул…

На нив нема ниту една друга боја која ќе го “извалка” нежниот изглед на невестата. Погледнете дел од неговата совршена колекција.

Напиши коментар