ШоуБиз

Кои се најголемите спанковци во Холивуд? :)

Времето лета, времето е пари… постојано слушаме изреки кои ни кажуваат колку е голема вредноста на времето и како не можеме да го вратиме назад. Велат и дека „од спиење спомени нема“, па советот би бил помалку да спиеме, повеќе да уживаме во животот.

Но, еве што се случило со овие познати ѕвезди кои за жал не се наспале доволно и така тргнале на работа. Нема да биде лошо да си најдат малку време за дремка.

Еве ги најголемите спанковци:

Напиши коментар