ШоуБиз

Тајната на подмладување на Том Круз!

Том Круз наскоро ќе наполни 50 години, а на неговото лице нема ниедна брчка. Сите се прашуваме која е неговата тајна.

Сите мислеа дека се работи за естетска хирургија, дека Том се шминка и користи женски креми за подмладување, но сето тоа не е вистина. Всушност, Том му се препуштил на еден навистина необичен третман.

Реалноста е дека Круз користи маска која содржи плацента и се смета дека овој третман ја обогатува и обновува кожата.

–          Се чувствувам одлично. Среќен сум што сеуште можам да го работам она што го сакам, на начин на кој што јас сакам. Возбуден сум бидејќи наскоро ќе ја раситнам 50-ката. Сепак, тоа нема воопшто да ме промени, – заклучува Круз.

Напиши коментар